Palvelut

Potilas tekemisen keskiössä

Sen minkä teemme, teemme paneutuen ja asiakkaidemme parasta ajatellen. Klinikkaeläinhoitajamme ovat asiakkaan tukena heti ensikontaktista lähtien. Arvioimme hoidontarpeen ja kiireellisyyden. Ja kun lääkäriä tarvitaan, aika vastaanotolle järjestyy sujuvasti. Hyvä palvelu on yhteistyötä!

Karvoihin, sulkiin tai suomuihin katsomatta

Lemmikkejä on monenlaisia ja aina ne ovat omistajalleen yhtä rakkaita. Valtaosa eläinasiakkaistamme on pieneläimiä: koiria, kissoja ja kaneja. Jokivetissä hoidetaan myös eksoottisia eläimiä, kuten käärmeitä, lintuja, alpakoita ja erilaisia jyrsijöitä.

Eksoottisten eläinten pitäminen vaatii omistajaltaan erityistä perehtymistä, vaativaa hoitaminen on myös lääkärille. Vaan mitä emme vielä tiedä, sen selvitämme.

Tarkoituksen­mukaista hoitoa

Toisinaan sairaat eläinpotilaat saattavat tarvita erikoisosaamista, johon omat resurssimme eivät riitä. Olemme luotettava kumppani hoidontarpeen arvioinnissa ja eteenpäin ohjauksessa. Meillä on kokemusta puntaroida myös tutkimusten ja hoidon vaihtoehtoja kanssasi. Autamme myös kustannusten arvioinnissa. Avataan keskustelu sinulle ja lemmikillesi tärkeistä asioista!

Palveluvalikoimaamme kuuluvat

Terveystarkastukset

Terveyden seuranta ja säännölliset terveystarkastukset ovat lemmikkisi hyvinvoinnin perusta. Säännöllisellä terveystarkastuksella pystytään ennakoimaan monia sairauksia ja pidemmän päälle säästämään myös kustannuksissa. Rokotusten yhteydessä teemme lemmikille suppean terveystarkastuksen.

Lue lisää

Rokotukset

Rokotukset ovat eläimen terveydenhuollon kulmakivi. Rokotuksilla torjutaan vaarallisia tarttuvia tauteja. Rokotusten yhteydessä teemme lemmikille samalla myös suppean terveystarkastuksen.

Lue lisää

Yksittäiset sairaus­käynnit

Esimerkiksi korvatulehdukset, silmätulehdukset, kynsivammat, ihovauriot, virtsatieinfektiot, valeraskaudet ja lievät kohtutulehdukset ovat tyypillisiä pieneläinten sairauksia.

Lue lisää

Pitkä­aikais­sairauksien seuranta

Joskus lemmikeillä on seurantaa vaativia pitkäaikaissairauksia. Tällöin säännöllinen tilanteen seuranta – myös lääkkeiden ja annostelun tehokkuuden varmistamiseksi – on äärimmäisen tärkeää.

Lue lisää

Pehmyt­kudos­kirurgia

Jokivetin vastaanotolla tehdään mm. kastraatioita sekä sterilisaatioita ja myös muita pieniä kirurgisia toimenpiteitä.

Lue lisää

Ultra­ääni­tutkimukset

Ultraäänitutkimusta käytämme esimerkiksi tiineystarkastuksissa ja kohdun tutkimuksissa sekä virtsavaivojen tutkimuksissa.

Lue lisää

Laboratorio­tutkimukset

Valtaosa verikokeiden ja kudosnäytteiden, kuten iho-, korva- ja virtsanäytteiden analysoinnista pystytään tekemään Jokivetin omassa laboratoriossa.

Lue lisää

Röntgen­palvelut

Röntgenkuvauksia tarvitaan, kun selvitellään eläimen tuki- ja liikuntaelinsairauksia sekä keuhkojen ja vatsaontelon rakennetta. Röntgentutkimus paljastaa myös keuhkojen sekä rintaontelon mahdolliset nestekertymät.

Lue lisää

Suun terveyden palvelut

Eläimen suun terveys ja seuranta on tärkeä osa lemmikkisi hyvinvointia. Esimerkiksi hampaan tukikudoksen tulehdukset ovat tavallisia kissoilla ja koirilla.

Lue lisää

Eutanasia

Muutokset eläimen terveydessä tapahtuvat usein vähitellen. Omistajan voi olla vaikea tietää, milloin on oikea aika luopua lemmikistä.

Lue lisää

Lisääntymis­palvelut

Suunnitteletko pentuetta koirallesi? Jokivet tekee geenitestausta sekä progesteronimittausta nartuille. Huolehdimme myös pentujen tarkastukset, rokotukset sekä mikrosirutuksen.

Lue lisää

Koulutukset ja tapahtumat

Oletko järjestämässä koiranäyttelyä, kilpailua tai muuta eläintapahtumaa, jossa tarvitaan eläinlääkäriä? Kaipaatko asiantuntijaa/luennoitsijaa eläinten terveyteen tai hoitoon liittyvissä aiheissa?

Lue lisää

Kotikäynnit

Resurssit ja tekniset mahdollisuudet kotikäynnillä ovat rajoitetummat kuin pieneläinvastaanotolla. Monesti lemmikki stressaantuu kuljetuksesta ja vieraasta paikasta.

Lue lisää

Varaa aikasi netissä

Valitse haluamasi palvelu ja ajankohta kätevästi
nettiajanvarauksestamme.

Siirry ajanvaraukseen Yhteystiedot