Pieneläimet

Palvelut pieneläinasiakkaille

Tarjoan lemmikkieläin asiakkailleni palvelua vastaanotolla ja kotikäynneillä. Pyrin aina palvelemaan asiakkaitani yksilöllisesti ja omistajan kokonaisetua ajatellen.

Pieneläinvastaanotto

Minulla on pieneläinvastaanotto Hukanhaudalla, Yrittäjäntiellä. Vastaanotolla on rauhallinen ilmapiiri ja pyrin aina järjestämään niin että potilaita hoidetaan vain yksi kerrallaan. Perusjutut hoidan itse, erikoisemmissa vaivoissa suosittelen jatkohoitopaikkaa. Erikoisalasta riippuu mitä paikkaa suosittelen. Pyrin aina ajattelemaan asiakkaan kokonaisetua tietyn sairauden hoidossa kollegoiden erikoisosaaminen ja asiakkaan taloudelliset resurssit huomioiden.

Samassa rakennuksessa pieneläinvastaanottoni kanssa toimii koiratuotteiden erikoisliike Sohvin Valinta, Trimmausliike Ti Amo ja eläinhieroja Maaret Sorjonen.

Ajanvaraus vastaanotolle onnistuu helposti nettiajanvarauksesta . Ohjeita ajan varaamiseen ja vastaanotolla asiointiin liittyen löydät täältä.

Kotikäynnit

Resurssit ja tekniset mahdollisuudet kotikäynnillä ovat rajoitetummat kuin pieneläinvastaanotolla. Monesti lemmikki stressaantuu kuljetuksesta ja vieraasta paikasta. Eläin voi olla myös suurikokoinen kuljetettavaksi tai omistajalla ei ole ajoneuvoa eläimen viemiseksi vastaanotolle. Kotikäynti on lemmikille stressittömämpi vaihtoehto ja monesti kotikäynti helpottaa omistajan arkea merkittävästi. Ilmapiiri kotikäynnillä on yksilöllinen.

Palveluvalikoima

Terveystarkastukset ja rokotukset:
Säännölliset terveystarkastukset auttavat havaitsemaan ajoissa alkavat sairaudet. Rokottamalla lemmikkisi suojaat oman lemmikkisi lisäksi toisia lemmikkejä ja myös ihmisiä.

Yksittäiset sairaskäynnit ja pitkäaikaissairauksien seurantakäynnit::
Tyypilliset pieneläinten sairaudet ja niiden hoito. Esimerkiksi korvatulehdukset, silmätulehdukset, kynsivammat, ihovauriot, virtsatieinfektiot, valeraskaudet, lievät kohtutulehdukset jne. Pitkäaikaissairauksissa tärkeää on seurata säännöllisesti tilannetta ja seurannan tulosten perusteella tarkastella esim lääkeannoksia. Esimerkiksi sokeritauti, epilepsia, sydämen vajaatoiminta ja maksan tai munuaisen vajaatoiminta vaativat säännöllisiä kontrollikäyntejä.

Pehmytkudoskirurgia:
Vastaanotolla hoituu kissojen leikkaukset, uroskoirien kastraatiot ja muut pienet kirurgiset toimenpiteet. Kirurgiaa ei tehdä kotikäynneillä.

Ultraäänitutkimukset:
Esimerkiksi tiineystarkastus tai kohdun ultraäänitutkimus märkäkohdun poissulkemiseksi. Ultraäänitutkimuksesta saa halutessaan videon tai kuvan sähköpostitse tai muistitikulle. Omistaja voi seurata ultraäänitutkimusta omalta langattomalta näytöltä.

Eutanasia:
Lemmikin viimeinen matka voidaan hoitaa myös kotona tutussa ympäristössä ilman stressiä vieraasta paikasta tai kuljetuksesta.

Kasvattajille suunnatut palvelut:
Suunnitteletko pentuetta koirallesi? Tarjoan kaiken tarpeellisen alkaen nartun ja uroksen geenitestauksesta sekä progesteronimittauksesta päättyen pentujen tarkastukseen ja mikrosirutukseen.

Lisäpalvelut

Omien palveluiden lisäksi tarjolla on myös lisäpalveluita jotka täydentävät palveluvalikoimaa. Lisäpalvelut ovat toisten yritysten tuottamia mutta ne voidaan hoitaa kokonaan minun kautta.

Laboratoriopalvelut:
Verikokeiden ja kudosnäytteiden analysointi yhteistyölaboratoriossa. Tulokset nopeimmillaan jopa samaksi päiväksi.

>