Ohjeita ajan varaamiseen ja vastaanotolla asiointiin

Jos et ole varma, tarvitseeko lemmikkisi eläinlääkärin vastaanottoajan, soita 0400548435 ja hoitohenkilökunta arvioi tilanteen ja tarvittaessa varaa sinulle ajan. Lähtökohtaisesti ajanvaraus on sitova, eli vastaat itse siitä että olet varattuna aikana lemmikkisi kanssa vastaanotolla.

Voit varata ajan soittamalla 0400548435 tai joihinkin toimenpiteisiin netin kautta. Nettiajanvaraukseen pääset https://terakuucloud.eu/Nettiaika/ajavaraus/#/klinikka/JV_1 Muista, että kaikkia aikoja ja palveluita ei ole jaettu nettiajanvaraukseen, joten jos sopivaa aikaa tai palvelua ei löydy, soita ajanvarausnumeroomme 0400 548435 tai lähetä samaan numeroon WhatsApp viesti. Jos käynnin yhteydessä ilmenee muita tutkimustarpeita, voimme joutua varaamaan niitä varten uuden ajan

Vastaanotolle saapuminen

Vastaanotto sijaitsee osoitteessa Yrittäjäntie 15, 80230 Joensuu. Näet sijainnin esimerkiksi Google Maps palvelussa. Voit tulla ensin ilman lemmikkiä ilmoittautumaan ja sen jälkeen hakea lemmikin autostasi.

Maksutavat vastaanotolla ja kotikäynnillä

Meillä voit maksaa käteisellä, pankki/luottokortilla tai MobilePay:lla. Voit maksaa myös laskulla tai osamaksulla, tällöin haemme sinulle rahoituspäätöksen luottoyhtiöltä käynnin yhteydessä. Rahoitusyhtiönä toimii Jousto tai SAV rahoitus. Rahoitusyhtiöt perivät kulut oman hinnastonsa mukaisesti. Lasku ja osamaksu edellyttää rahoitusyhtiön myöntämää luottopäätöstä.

Varatun ajan peruminen

Ajan voi perua soittamalla, lähettämällä tekstiviestin tai vapaamuotoisella sähköpostilla. Varattu aika on peruttava viimeistään 24 tuntia ennen. Tätä myöhemmin perutuista ajoista veloitamme peruutusmaksun. Peruuttamattomasta ajasta veloitamme myös peruutusmaksun.

>