Muutoksia aukioloaikoihin ja tavoitettavuuteen.

Hei, yritykseni toiminta uudistuu syyskuun alusta alkaen. Syynä uudistukselle ovat olleet asiakkaiden toiveet ja työajan käytön tehostaminen.

  • Puhelimitse olen tavoitettavissa arkisin klo 9-17 ja lauantaisin klo 11-14. Sunnuntait pidän jatkossa kiinni johtuen niiden muutenkin vähäisestä kysynnästä. ”Puhelimitse tavoitettavissa” tarkoittaa käytännössä sitä että saat minut kohtuullisessa ajassa kiinni. Jos puheluun ei vastata, jätä vastaajaan viesti tai lähetä tekstiviesti niin otan sinuun yhteyttä kun vapaudun. Pyrin vastaamaan yhteydenottoihin saman päivän aikana, viive voi joskus olla useitakin tunteja jos olen kovin kiireinen tai esim suureläinkäynnillä.
  • Vastaanotto on edelleen avoinna vain ajanvarauksella, ajan varaat kätevimmin netistä. Syyskuun alusta alkaen tulee tarjolle myös ilta-aikoja (klo 16-19) yhdelle illalle viikossa. Ilta-ajoille tarjolla on rajallinen palveluvalikoima koska teen illat yksin ilman avustajaa.
  • Nettisivujen chatbox poistuu ainakin toistaiseksi käytöstä. Syynä on se että ihmiset ajattelivat usein olevan minun välittömästi vastaamassa viesteihin. Lisäksi varsinaisia ajanvaraukseen johtavia yhteydenottoja tuli ko kanavan kautta melko vähän.
  • WhatsApp pysyy käytössä. Samoin nettisivujen yhteydenottolomake.

Nettiajanvaraus on ollut käytössä tietyille toimenpiteille n. 3 kuukautta ja se on kokemusten valossa toiminut hyvin. Varauksia sitä kautta on tehty reilu sata ja vain 1-2 tapauksessa on ilmennyt teknisiä ongelmia. Kaikista ongelmista pyydän ilmoittamaan ja näin saadaan arvokas palaute eteenpäin ohjelmiston kehittäjille. Jos epäilet että tuliko varaus perille, laita viesti tai soita. Aina pitäisi tulla sähköpostiin vahvistusviesti varauksen tehneelle (jos vain olet antanut sähköpostiosoitteesi varauslomakkeelle).

Hyvää alkavaa syksyä kaikille asiakkaille!

 

 

>