Vastaanottohinnasto

Tältä sivulta löydät yleisimpien toimenpiteiden hinnaston. Laboratorio, tuhkaus, toimenpiteisiin kuulumattomat lääke- ja tarvikekulut veloitetaan erillisen hinnaston mukaan. Oikeudet muutoksiin pidätetään.

Hinta sisältää: Suppean yleistutkimuksen, klinikkamaksun, toimenpidemaksun, rokotteen hinnan, rokotuksen merkitsemisen rokotuskorttiin / passiin, rokotustietojen siirron omakoiraan ja omistajan niin halutessaan maksuttomat muistutukset tulevista rokotuksista tekstiviestitse.

Koirien 4-rokote tai kissojen 3- rokote tai rabiesrokote 60 €
Saman omistajan toinen eläin samalla käynnillä 40 €

4+rabies tai 3+rabies (aikuinen kissa tai koira) 65 €
Saman omistajan toinen eläin samalla käynnillä 45 €

Koirien kennelyskä rokote 60 €
Saman omistajan toinen eläin samalla käynnillä 40 €

Kanin RHD rokote yksittäiselle eläimelle 60 € (saman omistajan seuraava kani samalla käynnillä 37 €)

Kanin RHD-Myksomatoosi yhdistelmärokote yksittäiselle eläimelle 78 € (saman omistajan seuraava kani samalla käynnillä 55 €)

Esimerkki: Rokotus saman omistajan kahdelle aikuiselle koiralle (4 + rabies) 65 € + 45 € = 110 €

Vastaanotto- / kontrollikäynnin hinta sisältää: kliinisen yleistutkimuksen, reseptin ja hoito-ohjeet. Hinta ei sisällä vastaanottokäynnin yhteydessä tehtäviä erillisiä toimenpiteitä tai laboratoriotutkimuksia.

15 min vastaanottokäynti:

  • Arkena 65 €
  • Saman omistajan toinen eläin samalla käynnillä 45 €

30 min vastaanottokäynti arkena 85 €

15 min kontrollikäynti (kuukauden kuluessa ensimmäisestä saman vaivan käynnistä) 45 €

Reseptiuusinta 18 € (otathan huomioon että joidenkin lääkemääräysten uusiminen vaatii vastaanottokäynnin johtuen lainsäädännöstä)

Punkkikonsultaatio 45 € (15 min vastaanottoaika, sisältää lääkärin tekemän yleistutkimuksen ja suosituksen eläimelle sopivasta punkkikarkotteesta. Hinta ei sisällä lääkettä.)

Terveystarkastuksen hinta riippuu laajuudesta. Esim verikokeet / geenitestit voivat nostaa hintaa merkittävästi.

Suppea terveystarkastus (esim Venäjälle matkustusta varten) alkaen 65 €.

Senioritarkastus 189 €,sisältää 30 minuutin vastaanottoajan, verinäytteen ottamisen, perusverenkuvan, pienen sisäelinpaneelin, virtsanäytteen analysoinnin ja mahdolliset reseptiuusinnat.

  • jos eläin pitää rauhoittaa tutkimuksia tai näytteenottoa varten, lisämaksu 25-55 euroa.

Mikrosirutus: Erillisenä käyntinä 65 € sisältäen mikrosirun / muun yhteydessä 25 € sisältäen mikrosirun

Lemmikkieläinpassi: Erillisenä käyntinä 65 € / muun yhteydessä (esim rokotuksen tms) 45 €

Ekinokokkimerkintä: 29 € 1. käynti / 19 € seuraavat käynnit (lääkkeet ei sisälly hintaan, koko sarja maksetaan ensimmäisellä käynnillä)

Tiineysultraääni: 85 € (vähintään 25 vrk astutuksesta)

Tiineysröntgen: 95 € (mielellään vähintään 55 vuorokautta astutuksesta, toimenpide tehdään ilman rauhoitusta, alaikäinen tai raskaana oleva nainen ei voi toimia eläimen kiinnipitäjänä)

Progesteronimittaus: 92 €, sisältää näytteenoton sekä laboratoriokulut. Tulos valmistuu n. 30 minuutin kuluttua verinäytteen ottamisesta.

Pentutarkastus: hinta sisältää: tarkastuksen ja kirjallisen todistuksen:
1. pentu 65 €
2. pentu ja seuraavat 20 € / pentu
Mikrosirutus pentutarkastuksen yhteydessä 25 € / pentu

Esimerkki: Pentutarkastus ja sirutus kolmelle pennulle. 65 € + 20 € + 20 € + 25 € + 25 € + 25 € = 180 € kokonaishinta sisältäen tarkastuksen, todistukset ja sirut. Lisään tiedot sirutuksesta suoraan Kennelliiton järjestelmään käynnin yhteydessä.

Kynsien leikkaus hoitajakäyntinä 25 €

Kynsien leikkaus rauhoituksessa 89 € (hinta sisältää suppean yleistutkimuksen, toimenpiteen ja lääkkeet)

Takkujen ajo rauhoituksessa: hinta sisältää suppean yleistutkimuksen, toimenpiteen ja lääkkeet.

Kissa: 99 euroa
Koira: 145 euroa

Hammaskivenpoiston hinta sisältää: Suppea yleistutkimus ennen rauhoitusta, tarvittavat rauhoitusaineet ja nukutusaineet toimenpidettä varten, klinikkamaksun, toimenpidemaksun ja kirjalliset ohjeet jatkohoitoa varten.

Meillä ei ole käytössä hammasröntgeniä. Jos halutaan erittäin perusteellinen suun terveyden tutkimus, tulisi ottaa hammasröntgen kuvat ja niiden perusteella arvioida tilanne.

Hammaskiven poisto, kissa 129 €
Hammaskiven poisto, koira 175 €

Maitohampaan poiston hinta sisältää: Suppea yleistutkimus ennen rauhoitusta, toimenpiteeseen tarvittavat rauhoitus ja nukutusaineet, klinikkamaksun, toimenpidemaksun ja toimenpidepäivän kipulääkityksen (jatkohoitoon tarvittava lääkitys reseptillä).

Meillä ei ole käytössä hammasröntgeniä tai hammaporaus laitteistoa, siksi suoritamme maitohampaan poistoja vain tilanteissa joissa pysyvä hammas on puhjennut poistettavan hampaan viereen.

Maitohampaan poisto 135 € (lisämaitohampaat 35 €/kpl)

Hinta sisältää toimenpiteessä tarvittavat lääkkeet. Hinta ei sisällä mahdollista tuhkauspalvelua.

Kissa 89 €
Ilta- ja vkl aikaan 119 €

Koira 129 €
Ilta- ja vkl aikaan 159 €

Kirurgisen kastraation hinta sisältää: Suppea yleistutkimus ennen rauhoitusta, tarvittavat rauhoitusaineet ja nukutusaineet toimenpidettä varten, klinikkamaksun, toimenpidemaksun, toimenpidepäivän kipulääkityksen (jatkohoitoon tarvittava lääkitys reseptillä) ja kirjalliset ohjeet jatkohoitoa varten.

HUOM! Jos eläimelläsi on piilokives, ole yhteydessä vastaanotolle, hinta määräytyy yksilöllisesti riippuen piilokiveksen sijainnista.

Kirurginen kastraatio kissa 89 €
Kirurginen kastraatio kani 145 €
Kirurginen kastraatio koira 275 €

  • Kemiallinen kastraatio koiralle (6 kk vaikuttava implantti) 167 € sisältäen implantin. Jos koira tarvitsee rauhoituksen implantin laittamista varten, lisämaksu 25-55 euroa riippuen koiran koosta.

Kirurgisen sterilisaation hinta sisältää: Suppea yleistutkimus ennen rauhoitusta, tarvittavat rauhoitusaineet ja nukutusaineet toimenpidettä varten, klinikkamaksun, toimenpidemaksun, toimenpidepäivän kipulääkityksen (jatkohoitoon tarvittava lääkitys reseptillä) ja kirjalliset ohjeet jatkohoitoa varten.

Sterilisaatio kissa 145 €
Sterilisaatio koira 459 €

Lonkka ja kyynärkuvaus:  175 € jos paino alle 40 kg. Yli 40 kg koirilta veloitetaan lisämaksu 2€ / elopainokilo.

Selkäkuvaus: 175 € jos paino alle 40 kg. Yli 40 kg koirilta veloitetaan lisämaksu 2€ / elopainokilo.  (Selkäkuvia max 5 kpl, lisäkuvat 25 €/kuva)

Selkäkuvaus muun yhteydessä: 100 € (Selkäkuvia max 5 kpl, lisäkuvat 25 €/kuva)

Olkakuvaus muun yhteydessä: 65 €

Hinnat sisältävät rauhoitusaineet, kuvauksen ja kuvien lähettämisen kennelliittoon. Hinnat eivät sisällä kennelliiton lähetemaksua, omistaja voi tehdä lähetteen omakoira palvelussa etukäteen ja sillä tavoin saa lähetemaksun edullisemmin kuin kuvauksen yhteydessä otettuna.

Varattu aika on peruttava viimeistään 24 tuntia ennen vastaanotto tai kotikäyntiaikaa. Jos aika perutaan myöhemmin, veloitamme peruutusmaksun.

Aika peruutettu 24 – 12 tuntia ennen vastaanotto tai kotikäyntiaikaa: 25 euroa
Aika peruutettu 12 tuntia ennen tai myöhemmin, tai aika jätetään perumatta: Varatun toiminnon hinta täysimääräisenä.

Eläinlääkäripäivystyksen yhteystiedot
Nettiajanvaraus
Asiakkaiden kokemuksia