Vastaanottohinnasto

Tältä sivulta löydät yleisimpien toimenpiteiden hinnaston. Laboratorio, tuhkaus, toimenpiteisiin kuulumattomat lääke- ja tarvikekulut veloitetaan erillisen hinnaston mukaan. Oikeudet muutoksiin pidätetään.

Hinta sisältää: Suppean yleistutkimuksen, klinikkamaksun, toimenpidemaksun, rokotteen hinnan, rokotuksen merkitsemisen rokotuskorttiin / passiin, rokotustietojen siirron omakoiraan ja omistajan niin halutessaan maksuttomat muistutukset tulevista rokotuksista tekstiviestitse.

Koirien 4-rokote tai kissojen 3- rokote tai rabiesrokote 60 €
Saman omistajan toinen eläin samalla käynnillä 40 €

4+rabies tai 3+rabies (aikuinen kissa tai koira) 65 €
Saman omistajan toinen eläin samalla käynnillä 45 €

Koirien kennelyskä rokote 60 €
Saman omistajan toinen eläin samalla käynnillä 40 €

Kanin RHD-Myksomatoosi yhdistelmärokote yksittäiselle eläimelle 78 € (saman omistajan seuraava kani samalla käynnillä 55 €)

Esimerkki: Rokotus saman omistajan kahdelle aikuiselle koiralle (4 + rabies) 65 € + 45 € = 110 €

Vastaanotto- / kontrollikäynnin hinta sisältää: kliinisen yleistutkimuksen, reseptin ja hoito-ohjeet. Hinta ei sisällä vastaanottokäynnin yhteydessä tehtäviä erillisiä toimenpiteitä tai laboratoriotutkimuksia.

Lyhyt vastaanottokäynti:

  • Arkena 75 €
  • Saman omistajan toinen eläin samalla käynnillä 45 €

Pitkä vastaanottokäynti arkena 95 €

Lyhyt kontrollikäynti (kuukauden kuluessa ensimmäisestä saman vaivan käynnistä) 45 €

Reseptit, otathan huomioon että joidenkin lääkemääräysten uusiminen vaatii vastaanottokäynnin lainsäädännöstä johtuen.

  • Muun asian yhteydessä, esim rokotuksen 15 €
  • Reseptiuusinta, omistaja hakee reseptin vastaanotolta, toimitusaika 3 työpäivää 15 €
  • Reseptiuusinta, suoraan haluttuun apteekkiin, toimitusaika 3 työpäivää 20 €
  • Reseptiuusinta, pikaresepti (toimitus haluttuun apteekkiin samana päivänä apteekin aukioloajat huomioiden) 25 €

Punkkikonsultaatio 45 € (15 min vastaanottoaika, sisältää lääkärin tekemän yleistutkimuksen ja suosituksen eläimelle sopivasta punkkikarkotteesta. Hinta ei sisällä lääkettä.)

Terveystarkastuksen hinta riippuu laajuudesta. Esim verikokeet / geenitestit voivat nostaa hintaa merkittävästi.

Suppea terveystarkastus (esim Venäjälle matkustusta varten) alkaen 65 €.

Senioritarkastus 195 €,sisältää 30 minuutin vastaanottoajan, verinäytteen ottamisen, perusverenkuvan, pienen sisäelinpaneelin, virtsanäytteen analysoinnin ja mahdolliset reseptiuusinnat.

  • jos eläin pitää rauhoittaa tutkimuksia tai näytteenottoa varten, lisämaksu 25-55 euroa.

Mikrosirutus: Erillisenä käyntinä 65 € sisältäen mikrosirun / muun yhteydessä 25 € sisältäen mikrosirun

Lemmikkieläinpassi: Erillisenä käyntinä 65 € / muun yhteydessä (esim rokotuksen tms) 45 €

Ekinokokkimerkintä: 29 € 1. käynti / 19 € seuraavat käynnit (lääkkeet ei sisälly hintaan, koko sarja maksetaan ensimmäisellä käynnillä)

Tiineysultraääni: 85 € (vähintään 25 vrk astutuksesta)

Tiineysröntgen: 95 € (mielellään vähintään 55 vuorokautta astutuksesta, toimenpide tehdään ilman rauhoitusta, alaikäinen tai raskaana oleva nainen ei voi toimia eläimen kiinnipitäjänä)

Progesteronimittaus: 92 €, sisältää näytteenoton sekä laboratoriokulut. Tulos valmistuu n. 30 minuutin kuluttua verinäytteen ottamisesta.

Pentutarkastus: hinta sisältää: tarkastuksen ja kirjallisen todistuksen:
1. pentu 65 €
2. pentu ja seuraavat 20 € / pentu
Mikrosirutus pentutarkastuksen yhteydessä 25 € / pentu

Esimerkki: Pentutarkastus ja sirutus kolmelle pennulle. 65 € + 20 € + 20 € + 25 € + 25 € + 25 € = 180 € kokonaishinta sisältäen tarkastuksen, todistukset ja sirut. Lisään tiedot sirutuksesta suoraan Kennelliiton järjestelmään käynnin yhteydessä.

Kynsien leikkaus hoitajakäyntinä 25 €

Kynsien leikkaus rauhoituksessa 95 € (hinta sisältää suppean yleistutkimuksen, toimenpiteen ja lääkkeet)

Takkujen ajo rauhoituksessa: hinta sisältää suppean yleistutkimuksen, toimenpiteen ja lääkkeet.

Kissa: 99 euroa
Koira: 145 euroa

Hammaskivenpoisto: Tässä toimenpiteessä poistetaan hammaskivet ja tehdään eläinlääkärin toimesta hammastarkastus jonka perusteella annetaan suositus jatkohoidosta.  Hinta sisältää suppean yleistutkimuksen ennen rauhoitusta, tarvittavat rauhoitusaineet ja nukutusaineet toimenpidettä varten, klinikkamaksun, toimenpidemaksun ja ohjeet jatkohoitoa varten.

Hammaskiven poisto, kissa 135 €
Hammaskiven poisto, koira 195 €

Hammaskivenpoisto ja hampaiden röntgenkuvaus: Tässä toimenpiteessä suoritetaan hammaskivenpoisto, koko hampaiston röntgenkuvaus ja dokumentoitu hammastarkastus. Lisäksi laaditaan tarvittaessa jatkohoitosuunnitelma joka käydään asiakkaan kanssa läpi. Hinta sisältää suppean yleistutkimuksen ennen rauhoitusta, tarvittavat rauhoitusaineet ja nukutusaineet toimenpidettä varten, klinikkamaksun, toimenpidemaksun ja ohjeet jatkohoitoa varten.

Hammaskiven poisto ja hampaiden röntgenkuvaus, kissa 229 €
Hammaskiven poisto ja hampaiden röntgenkuvaus, koira 295 €

Maitohampaan poisto: Tässä toimenpiteessä suoritetaan maitokulmahampaan poisto mikäli pysyvä hammas on jo puhjennut viereen eikä näytä irtoamisen merkkejä Hinta sisältää suppean yleistutkimuksen ennen rauhoitusta, toimenpiteeseen tarvittavat rauhoitus ja nukutusaineet, klinikkamaksun, toimenpidemaksun ja toimenpidepäivän kipulääkityksen (jatkohoitoon tarvittava lääkitys reseptillä).

Maitohampaan poisto 135 € (lisämaitohampaat 35 €/kpl)

Yksittäisen hampaan röntgenkuvaus: Tämä toimenpide on tarkoitettu esim tapaturmaisesti tai muutoin lohjenneen yksittäisen hampaan perusteelliseen tutkimiseen.   Hinta sisältää suppean yleistutkimuksen ennen rauhoitusta, tarvittavat rauhoitusaineet ja nukutusaineet toimenpidettä varten, klinikkamaksun, toimenpidemaksun ja ohjeet jatkohoitoa varten.

Hampaan röntgenkuvaus, koira tai kissa , 150 €

Hampaan kirurginen poisto: Hinta riippuu poistettavasta hampaasta / hampaista ja eläinlajista. Ole yhteydessä esim nettisivujen yhteydenottolomakkeella tiedustellaksesi hintaa. Kirurgisten poistojen hinnat alkaen 300 euroa

Hinta sisältää toimenpiteessä tarvittavat lääkkeet. Hinta ei sisällä mahdollista tuhkauspalvelua.

Kissa 89 €

Koira 129 €

Kirurgisen kastraation hinta sisältää: Suppea yleistutkimus ennen rauhoitusta, tarvittavat rauhoitusaineet ja nukutusaineet toimenpidettä varten, klinikkamaksun, toimenpidemaksun, toimenpidepäivän kipulääkityksen (jatkohoitoon tarvittava lääkitys reseptillä) ja kirjalliset ohjeet jatkohoitoa varten.

HUOM! Jos eläimelläsi on piilokives, ole yhteydessä vastaanotolle, hinta määräytyy yksilöllisesti riippuen piilokiveksen sijainnista.

Kirurginen kastraatio kissa 99 €
Kirurginen kastraatio kani 145 €
Kirurginen kastraatio koira alle 15 kg 275 €, 15-30 kg 300 €, 30-45 kg 355 €, yli 45 kg 395 €

  • Kemiallinen kastraatio koiralle (6 kk vaikuttava implantti) 175 € sisältäen implantin. Jos koira tarvitsee rauhoituksen implantin laittamista varten, lisämaksu 25-55 euroa riippuen koiran koosta.

Kirurgisen sterilisaation hinta sisältää: Suppea yleistutkimus ennen rauhoitusta, tarvittavat rauhoitusaineet ja nukutusaineet toimenpidettä varten, klinikkamaksun, toimenpidemaksun, toimenpidepäivän kipulääkityksen (jatkohoitoon tarvittava lääkitys reseptillä) ja kirjalliset ohjeet jatkohoitoa varten.

Sterilisaatio kissa 165 €
Sterilisaatio koira  alle 15 kg 465 €, 15-30 kg 505 €, 30-45 kg 545 €, yli 45 kg 585 €

Lonkka ja kyynärkuvaus:  175 € jos paino alle 40 kg. Yli 40 kg koirilta veloitetaan lisämaksu 2€ / elopainokilo.

Selkäkuvaus: 175 € jos paino alle 40 kg. Yli 40 kg koirilta veloitetaan lisämaksu 2€ / elopainokilo.  (Selkäkuvia max 5 kpl, lisäkuvat 25 €/kuva)

Selkäkuvaus muun yhteydessä: 100 € (Selkäkuvia max 5 kpl, lisäkuvat 25 €/kuva)

Olkakuvaus muun yhteydessä: 65 €

Hinnat sisältävät rauhoitusaineet, kuvauksen ja kuvien lähettämisen kennelliittoon. Hinnat eivät sisällä kennelliiton lähetemaksua, omistaja voi tehdä lähetteen omakoira palvelussa etukäteen ja sillä tavoin saa lähetemaksun edullisemmin kuin kuvauksen yhteydessä otettuna.

Kynsien leikkaus 20 €

Säännöllisen lääkepistoksen antaminen (Librela, Solencia, Cytopoint tai Cartrophen) 25 € + lääkkeen hinta (HUOM! Voit varata pistosajan vain mikäli olet asioinut meillä saman lemmikin kanssa aiemmin lääkärissä, jos et ole aiemmin asioinut meillä vaivan takia, varaa ensin lääkäriaika)

Varattu aika on peruttava viimeistään 24 tuntia ennen vastaanotto tai kotikäyntiaikaa. Jos aika perutaan myöhemmin, veloitamme peruutusmaksun.

Aika peruutettu 24 – 12 tuntia ennen vastaanotto tai kotikäyntiaikaa: 25 euroa
Aika peruutettu 12 tuntia ennen tai myöhemmin, tai aika jätetään perumatta: Varatun toiminnon hinta täysimääräisenä.

Eläinlääkäripäivystyksen yhteystiedot
Nettiajanvaraus
Asiakkaiden kokemuksia