Jokivet – Eläinlääkäri Mika Asikainen

Kuka olen?

Olen Mika, kotoisin Hammaslahdesta Joensuun kupeesta. Minulla on kotona yksi käyttölinjainen labradorinnoutaja ja asun Joensuussa. Harrastan vapaa-ajalla musiikin kuuntelua, ulkoilua, matkustamista ja toisinaan tulee myös urheiltua. Koiran kanssa touhuan rodunomaisia lajeja harrastusmielessä.

Missä olen ollut töissä?

Ennen eläinlääkärin töitä olen työskennellyt mm. lehdenjakajana, maatalouslomittajana ja keinosiementäjänä. Vanhempien puutarhalla olen tehnyt kaikkea tomaatin kylvämisestä kukkien myyntiin. Olen toiminut eläinlääkärinä vuodesta 2010 lähtien. Töitä olen tehnyt monenmoisia, viransijaisuuksia eri puolilla Suomea, idässä, lännessä ja pohjoisessa. Olen myös työskennellyt Eviran tarkastuseläinlääkärinä nautateurastamolla.

Miksi perustin oman yrityksen?

Uskon että voin oman yritykseni kautta muuttaa maailmaa paremmaksi. Haluan palvella ihmisiä hyvin ja tekemällä asioita uudella tavalla. Tykkään tehdä töitä ihmisten kanssa, monipuolisuus omistajissa ja potilaissa on rikkaus.

Miksi sinun kannattaa valita juuri minut?

Minun kanssa on helppo tulla toimeen. Olen avoin, huumorintajuinen, sosiaalinen ja reipas. Asenteeni elämään on positiivinen. Vahvuuteni on myös aito yrittämisen asenne.